Exclusieve Demo van de Cybersecurity Oplossingen van MindYourPass
Wanneer: 20 juni 2024
Tijdstip: 11:00 - 11:45 uur
MindYourPass, onze vertrouwde partner, ontwikkelt, levert en implementeert een unieke kluisloze wachtwoordmanager en een risicomanagement tool die organisaties optimale grip biedt op de toegangsbeveiliging van hun online applicatielandschap. Tijdens dit webinar geven de experts van MindYourPass een uitgebreide demo van hun oplossingen.
Ze bieden inzicht in het beheersbaar maken van cyberrisico’s binnen het online applicatielandschap en laten zien hoe hun oplossingen helpen om compliant te zijn met verschillende normenkaders zoals NIS2, ISO27001, NEN7510, BIO, en meer.
Wat je kunt verwachten:
- Hoe je met MindYourPass je organisatie veiliger kunt maken met sterke en unieke wachtwoorden.
- Inzicht in de effectiviteit van je huidige wachtwoordbeleid.
- De risico’s van zwakke en hergebruikte wachtwoorden binnen je organisatie.
- Hoe je ervoor zorgt dat iedereen in je organisatie veilige wachtwoorden gebruikt.
Na het volgen van dit webinar heb je antwoord op deze vragen en weet je welke maatregelen je kunt nemen om je organisatie veiliger en minder kwetsbaar te maken voor cyberaanvallen.
Laat je door de experts van MindYourPass meenemen in risicomanagement, het veilig genereren en beheren van wachtwoorden, het afdwingen van sterke en unieke wachtwoorden, en het monitoren van online toegangsbeveiliging.
Mis deze kans niet en schrijf je alvast in!
Heb je nu al vragen voor het webinar? Stuur deze naar info@mindyourpass.com, en zij zullen ze beantwoorden tijdens de vraag- en antwoordsessie.
Begrippenlijst: Sleutelwoorden uitgelegd
-
Kluisloze wachtwoordmanager:
- Uitleg: Een wachtwoordmanager die geen centrale kluis gebruikt om wachtwoorden op te slaan, waardoor het risico op een enkel toegangspunt voor hackers verminderd wordt. In plaats daarvan worden wachtwoorden gedistribueerd of versleuteld op een manier die veilig is zonder een centrale opslagplaats.
-
Risicomanagement tool:
- Uitleg: Software of een systeem dat organisaties helpt bij het identificeren, beoordelen en beheren van risico's, vooral met betrekking tot cyberbeveiliging. Dit helpt bij het minimaliseren van potentiële schade door bedreigingen en kwetsbaarheden.
-
Online applicatielandschap:
- Uitleg: Het geheel van alle online toepassingen en diensten die een organisatie gebruikt. Dit omvat alles van webapplicaties tot cloud-diensten en interne online tools.
-
NIS2:
- Uitleg: De Network and Information Security (NIS) Directive is een regelgeving van de Europese Unie die tot doel heeft de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen binnen de EU te verbeteren. NIS2 is de tweede versie van deze richtlijn, met aangescherpte beveiligingseisen.
-
ISO27001:
- Uitleg: Een internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Organisaties die voldoen aan ISO27001 hebben bewezen dat ze robuuste processen en controles hebben om gevoelige informatie te beschermen.
-
NEN7510:
- Uitleg: Een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Deze norm helpt zorginstellingen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van medische gegevens te waarborgen.
-
BIO:
- Uitleg: De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) is een set van richtlijnen en normen voor informatiebeveiliging binnen de Nederlandse overheid. Het helpt overheidsinstanties om hun informatiebeveiliging op een uniform en hoog niveau te houden.
-
Compliant:
- Uitleg: Voldoen aan wet- en regelgeving of aan bepaalde normen en standaarden. In dit geval betekent het dat een organisatie voldoet aan de eisen van de genoemde beveiligingsnormen.
-
Logische toegangsbeveiliging:
- Uitleg: Beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot informatie en systemen. Dit omvat het gebruik van wachtwoorden, biometrie, en andere authenticatiemethoden.
-
Cyberrisico's:
- Uitleg: Potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden die de veiligheid en integriteit van een organisatie's digitale informatie kunnen aantasten. Dit omvat risico's zoals hacking, datalekken, en malware-aanvallen.